Wedstrijd DVSG vroeg beslist

GROESBEEK - DVSG speelt uit tegen DSZ. Vandaag vullen Jeroen Hendriks, Guus en Jacco Piepenbrock wegens vele blessures het elftal aan. Helaas staat DVSG in de derde minuut al op 1-0 achter. Uit een corner valt de bal voor de voeten van een aanvaller, die makkelijk binnen tikt. Een grote domper. DVSG komt niet echt meer aan voetballen toe.

In de 28e minuut scoort DSZ de 2-0. Een bal wordt laag door het centrum voorgegeven. Iedereen mist, behalve achterin spits Jeroen Geurts. 2-0 nu. De wedstrijd is dan eigenlijk gespeeld, omdat DVSG het hele seizoen al moeilijk doelpunten scoort. De laatste minuten voor rust creƫert DVSG een paar goede kansen, maar een schot gaat tegen de paal en een kopbal van Niek Derksen wordt van de lijn gehaald. Na rust gaat DVSG aanvallender spelen en schuift de laatste man door naar het middenveld. Dit levert wat druk naar voren op. Een kopgoal van Menno Sillessen wordt afgekeurd. Na 15 minuten is het echter DSZ die countert en Jeroen Geurts weet van afstand keeper Stan Peters te verslaan. Vijf minuten later valt de 4-0 door een verkeerde inspeelbal. Er wordt bij DVSG gewisseld en Tim Nillessen en Per Berns komen erin voor Gijs Bach en Guus Piepenbrock. In de 82e minuut scoort Jacco Piepenbrock de 4-1 uit een vrije trap. In de laatste minuten scoort DSZ nog drie keer waardoor de eindstand 7-1 wordt. De wedstrijd was na drie minuten al voorbij en de uitslag einduitslag verandert daar niet veel aan.

Volgende week gewoon met nieuwe energie thuis de strijd aangaan tegen VVLK. De vorige wedstrijd is toen (onterecht) in de blessuretijd verloren. Tijd om iets recht te zetten!