Afbeelding
Foto: Roland Boschman

Bierspeciaalzaak in centrum Groesbeek

Foto: Roland Boschman

GROESBEEK – Het centrum van Groesbeek wordt binnenkort verrijkt met een bierspeciaalzaak 'De Alde Smid' in de voormalige woning van de plaatselijke smid Oomen aan de Dorpsstraat 7a.

In de smederij is momenteel brouwerij D'n Drul gevestigd. De uitbaatster van de bierspeciaalzaak is Wilma Boschman. In de bierspeciaalzaak zullen meer dan 200 bieren te koop worden aangeboden. Buiten de speciale bieren van brouwerij D'n Drul zal een keur aan lokale bieren van microbrouwerijen in de speciaalzaak aanwezig zijn. Daarnaast zullen er ook bieren afkomstig over de hele wereld in de schappen prijken.

Maar vooral is de bierspeciaalzaak het juiste adres voor leuke kadopakketten, alsmede voor bijzondere glazen die erg gewild zijn om onder andere cadeau te doen bij elk feestje, jubileum, verjaardag of om zomaar eens een keer iets cadeau te geven. Buiten de honderden soorten bieren zullen er ook speciale whisky's en likeuren in de speciaalzaak te koop zijn.

Wilma Boschman is geen onbekende in de bierwereld. Samen met haar man Roland runt zij tevens brouwerij D'n Drul die achter haar bierspeciaalzaak is gevestigd. Vrijdagmiddag 20 april om 16.00 uur wordt de speciaalzaak officieel geopend onder het genot van een hapje en een drankje. De speciale openingsaanbieding is dat men de kassabon in een kistje op de balie kan deponeren met vermelding van naam en adres, waarmee men een van de vier bierworkshops ter waarde van 90 euro per persoon kan winnen.