Vlag Ehbo Millingen (Foto: Hans Driessen)
Vlag Ehbo Millingen (Foto: Hans Driessen)

Ehbo-vereniging vraagt secretaris

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - De ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom bestaat sinds 1946. De vereniging heeft ruim vijftig leden, zeven ereleden, enkele donateurs en het ledenaantal is flink groeiende.


Regelmatig worden er voor de leden en andere geïnteresseerden herhalingslessen ehbo en
AED/Reanimatie-avonden gehouden in het clubhuis van SC Millingen/Odio, waarbij de instructeur samen met de Lotussen de lessen verzorgen. Ook zijn leden van de ehbo-vereniging op veel regionale evenementen aanwezig om, indien nodig, eerste hulp of reanimatie te verzorgen.
Naast het Bestuur wordt de ehbo-vereniging door meerdere personen op allerlei terrein ondersteund.

In het dagelijks bestuur is een vacature van secretaris ontstaan. De huidige secretaris heeft aangegeven te willen stoppen met het bestuurswerk. "Voelt u zich geroepen om het bestuur van de ehbo-vereniging op secretarieel terrein te assisteren en wilt u wat voor de ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom betekenen, dan is dit uw kans en reageer..! Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter van de ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn-Kekerdom: Alex Janssen 06 10434247 of per mail alexdoortje@kpnmail.nl."