Bingo bij Odio

MILLINGEN - Zondag 13 mei houdt het werkcomité van Odio een bingo-avond in het clubgebouw op sportpark De Hove aan de Heerbaan 67 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond bestaat uit 1.070 euro aan geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Raboclubactie

fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Fanfare Wilhelmina uit Groesbeek doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Wie klant én lid van de Rabobank (Rijk van Nijmegen) is, ontvangt u op 15 mei een unieke stemcode.

De Rabobank (Rijk van Nijmegen) stelt 100.000 euro beschikbaar om het verenigingsleven in de regio te steunen. Leden van de Rabobank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Fanfare Wilhelmina hoopt op ieders stem. Het geld zal onder andere worden besteed aan nieuwe instrumenten voor de jeugdleden. Een stem uitbrengen kan tussen 15 en 30 mei.

Open huis bij

stichting 2ehands-

zorghulpmiddelen

GROESBEEK/DE HORST - Zaterdag 5 mei is het weer de eerste zaterdag van de maand, en dus 'open huis' bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 in Groesbeek.

Van 10.00 -14.00 uur kan men (zonder afspraak vooraf) komen kijken naar de rollators – douchekrukjes – toilet-douchestoelen – toiletsteunen - shop-scoot mobiel – tilliften – bed kastjes – wandsteunen – loeplampen – luierbroekjes et cetera. Voor alle andere keren dat men langs wil komen kan een telefonische afspraak worden gemaakt op 06 42898537. Meer informatie staat op www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl.

De opbrengst wordt geheel aan een goed doel geschonken: 'fun' voor gehandicapte kinderen (denk aan aangepast paardrijden, speciaal spelmateriaal, speelweek, atletiek).