(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Kringloop Groesbeek verrast

gezinnen voedselbank met kinderen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Zeventien gezinnen die gebruik maken van de voedselbank in de gemeente Berg en Dal zijn bijzonder blij verrast met de geste van Kringloop Sint-Michael aan de Industrieweg 19 in Groesbeek.

André Brouwer van de Kringloop wilde wat extra's doen voor die gezinnen die gebruik maken van de voedselbank en kinderen hebben tot 12 jaar. Hij kwam op het idee om die gezinnen te verrassen met een gezinskaart van park Tivoli in Berg en Dal. Daar kunnen dan die gezinnen het gehele jaar terecht zonder hun portemonnee te moeten trekken. André ging met zijn idee naar park Tivoli die dit jaar liefst zestig jaar bestaat. Ook Tivoli vond het een prachtig idee van de Kringloop en gaf aan korting te willen geven op de in totaal zeventien gezinskaarten met in totaal 53 personen.

Voor deze bijzondere actie heeft Kringloop Groesbeek enkele duizenden euro's gespendeerd. De gezinnen die in aanmerking komen zijn enkele weken geleden op de hoogte gesteld met het verzoek pasfoto's in te leveren van de gezinsleden die er gebruik van mogen maken. Niet alleen zij waren blij verrast, ook André van De Kringloop geniet als hij mensen blij kan maken met een actie zoals deze. Het hele seizoen kunnen zij elke dag terecht in Tivoli, omdat voor hen een vakantie er niet in zit. Kringloop Groesbeek is geopend op maandag, donderdag , vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (ook inname van spullen op deze dagen van 10.00 tot 13.00 uur ) en op de laatste zondag van de maand van 12.00 tot 16.00 uur.