Alex met shirt 'Blessurevrij' (foto: Hans Driessen)
Alex met shirt 'Blessurevrij' (foto: Hans Driessen)

Verzorging 4 - Daagselopers

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17- vrijdag 20 juli. Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen door het Team Verzorging 4-Daagselopers te laten verzorgen. Men kan hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren.


Deze verzorging voor de 4-Daagselopers gebeurt in het clubhuis van SC Millingen/Odio op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21. "In de week van de 4-Daagse zijn wij elke avond in het clubhuis aanwezig. Dan kunnen wij u verzorgen, zodat u de volgende morgen weer fris aan de start verschijnt. Wanneer u bij trainingen een blessure oploopt, kunt u de komende maanden, bij ons ook terecht. Samen met sportmasseurs en blarenprikkers staan Alex en Ans klaar voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nu al aanmelden. Vol is vol.
In de voorbereiding op de 4-Daagse en om klachten en blessures te voorkomen tijdens de 4-Daagse is er nu, ruim voor de 4-Daagseweek en tijdens de trainingen of andere wandelmarsen, de mogelijkheid uw voeten te laten bekijken of te verzorgen. Ook willen wij graag de aangemelde wandelaars vóór de start van de 4-Daagse minstens één keer zien voor advies en om blessures en blaren tijdens het lopen van de 4-Daagse te voorkomen of tegen te gaan. Voor aanmelding of meer informatie kunt u met Alex Janssen of Ans Albers contact opnemen: Alex Janssen 06 10434247 of via mail alexdoortje@kpnmail.nl en Ans Albers 06 12253059 of via mail Info@ansalbers.nl."