Switch '87 deelnemer

Rabobank Clubkas Campagne

MILLINGEN - Stem op Switch ’87: als lid van Rabobank Rijk van Nijmegen kunt u tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van 15 - 30 mei stemmen op sportvereniging Switch ’87.

"U kunt totaal vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op Switch ’87. Op basis van het aantal behaalde stemmen ontvangt Switch ’87 van de Rabobank een sponsorbedrag, waarmee wij onze jeugdvolleybalopleiding nog beter willen maken door: het (door)ontwikkelen van een technisch jeugdbeleidsplan, het opleiden en bijscholen van trainers voor de uitvoering van het jeugdbeleidsplan en het opzetten van trainersbegeleiding waardoor trainers kwalitatief goede en nog leukere trainingen kunnen verzorgen.

Een heel uitdagend project waarbij met name ook input en medewerking wordt gevraagd van de leden en ouders van de jeugd. Dit project gaat Switch ’87 komend seizoen samen met de Nederlandse Volleybalbond uitvoeren binnen de vereniging. Dat kost geld en daar willen wij graag de bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne voor gebruiken."

"Twee stemmen voor Switch ’87, wat te doen met de drie overige stemmen? Wij hebben met SC Millingen, VVLK, TV PIT, Klim Op en Stichting Fietsmaatje afgesproken dat de overblijvende drie stemmen bij voorkeur naar deze verenigingen gaan. Wij krijgen dan stemmen van hen terug, zo helpen wij elkaar aan een sponsorbijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne. Stem dus van 15 - 30 mei, u ontvangt binnenkort bericht van uw Rabobank. Meer informatie staat op www.clubkascampagne.nl/rvn en www.switch87.nl."

Hapjestocht door Zyfflich

ZYFFLICH – Zaterdagmiddag 26 mei om 14.00 uur is er in Zyfflich een twee uur durende culinaire tocht met Elisabeth Thönissen door Zyfflich.

Met kleine vertrouwde hapjes worden de deelnemers door de historie van het dorpje met de 100-jarige Sint-Martinuskerk geleid. Ook de kleine criminele intriges uit het verleden zullen niet onvermeld blijven. Gestart wordt vanaf de parkeerplaats bij de Sint-Martinuskerk in Zyfflich. De kosten voor deelname bedragen voor volwassenen 9,00 euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar 6,00 euro. Aanmelden kan men bij Tourist Info Center Alter Bahnhof: 0049-28267959 of per e-mail touristtik@kranenburg.de.