Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Kinderen genieten van Doe Dag bij De Treffers

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Zo'n zeventig kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar hebben dinsdag met volle teugen kunnen genieten van de Doe Dag met als thema 'Sport en Spel' op de velden van De Treffers aan Het Nijerf in Groesbeek.

De kinderen van de basisscholen uit Groesbeek, de Buiten Schoolse Opvang Zuid en De Treffers verzamelden zich om 10.00 uur bij De Treffers. Daar kregen zij uitleg over de activiteiten van de Doe Dag. Zo werd er honkbal gespeeld in de vorm van voetbal, was er een blindparcours (waar ze moesten samenwerken), estafette, hindernisbaan en er was een parcours uitgezet waar de deelnemer een pingpongballetje op een lepel moest overbrengen. Ook was er een latjespaalgoal.

Binnen kon er nog gesjoeld worden en was er een sportquiz. Om 12.15 uur gingen alle kinderen naar binnen waar in het clubgebouw broodjes knakworst en limonade klaarstond, gesponsord door Jumbo Groesbeek. De tien vrijwilligers waren om 15.00 uur blij dat alles bijzonder goed verlopen was. Er was zelfs nog geen druppel water gevallen...