Dinsdag wandelen

vanuit het Marikenhuis

NIJMEGEN - Zin om op de dinsdagmiddag samen op pad te gaan? Wil je je conditie opbouwen, je hoofd leegmaken of gewoon buiten zijn in de frisse lucht? We weten allemaal, dat wandelen gezond is, voor lichaam en geest.

Samen wandelen biedt nog een extra mogelijkheid, je kunt met je medewandelaars wat praten, ervaringen uitwisselen, maar ook gewoon stil genieten van de natuur. Het Marikenhuis wil hiertoe de mogelijkheid bieden. Korte wandelingen door het Goffertpark voor wie niet zoveel conditie heeft. Wat langere in bijvoorbeeld Heumensoord voor wie wat verder wil. Na het wandelen drinken we samen een kopje koffie of thee in het Marikenhuis.

Hoe vaak? De bedoeling is voorlopig eenmaal per maand, maar dat kan veranderen afhankelijk van de belangstelling. Voor wie? Mensen met kanker of mensen die kanker hebben gehad, partners, naasten. Meenemen: wandelschoenen en gemakkelijk zittende kleding. Begeleiding: Frits Jansen en Marian Visser, vrijwilligers van het Marikenhuis.

Aanmelden: Stuur een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van uw naam en de datum en naam van de activiteit ('Wandelen'). Aanmelden kan ook via aanmeldformulier in het Marikenhuis.. Eigen bijdrage: 2,50 euro per keer.