Kerkberichten Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: Intenties moeten 10 dagen voor het verschijnen van de krant opgegeven zijn. In verband met de gewijzigde dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid worden, is het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast. Aan u het verzoek om voortaan uw misintenties vóór maandag 12.00 uur bij ons (Pastorie, Parochie centrum) in te leveren.

Vieringen Parochie Groesbeek

Cosmas en Damianus

Zaterdag 26 mei 19.00 uur H.Mis met samenzang

Misintenties: Overleden ouders Driessen-Nillesen en Zoon Willy, Theo Bieleveldt en zus Riny, Huub Schipperheijn, Frans Derksen, Anne Driessen en Pieter Driessen; Wiel Verriet vw verjaardag en Henk Verriet, vw sterfdag

Zondag 27 mei 09.15 uur 1e Heilige Communie m.m.v. Mikado

Misintenties: Mark Lamers, vader van Marith Lamers; Jo Klaassen en Wilma Schonhoven, Opa en Oma van Pepijn Schonhoven; Toon Wollenberg, Opa van Lasse Wollenberg; Hennie Janssen-Rieken, Oma van Sophie Mulders; Nees en Greet Vriens, Overgrootouders van Yara Meilink; Hent en Anne Kersten, overgrootouders van Valerie Arents; Hend Wijers en Zus Wijers-Theunissen, Opa en Oma van Daan en Jesse Wijers;

Zondag 27 mei 11.15 uur 1e Heilige Communie m.m.v. Mikado

Misintenties: Harrie van Raaij en Mientje van Duijnhoven, Opa en Oma van Nienke van Raaij; Gerard Hendriks, Opa van Esmee Henriks; Anton Coenen, Opa van Janne Coenen; Karin Nillesen, Mama van Jinte die bij de communicantjes van B.S. Op de Horst in de klas zit; Evert Johannes (Jo) Boerman, Opa van Jacco Peters, Theodora Maria (Thea) Boerman-Kersten, Oma van Jacco Peters; Jacobus Mathildus (Kus) Peters, Opa van Jacco Peters en Elisabeth Maria (Beth) Peters-Kersten, Oma van Jacco Peters.

Bedevaart Katwijk

Zondag 27 mei 08.30 uur R. Franken m.m.v. KK St. Caecilia

Meimaand-Mariamaand

In de kerk van H.H. Cosmas en Damianus wordt op de doordeweekse avonden in de meimaand om 18.30 uur de rozenkrans gebeden en kunt u naar Maria liederen luisteren en/of mee zingen.

U wordt van harte uitgenodigd.

St. Antonius Breedeweg

Viering Sint-Antonius Breedweg.

Woensdag 23 mei. 19.00 uur, Rozenhoedje gevolgd door Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Zondag 27 mei. 21e zondag door het jaar.

9.30 uur. Eucharistieviering, samenzang

Intentie: Voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.