Proef het boerenleven tijdens

de Campina Open Boerderijdagen

REGIO - Op maandag 21 mei houdt Campina voor de dertiende keer een Open Boerderijdag. 58 melkveehouders in heel Nederland openen op tweede pinksterdag de deuren van hun boerderij voor publiek.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen achter de schermen van de boerderij en zien waar de melk die thuis op tafel staat vandaan komt. Voor kinderen worden er verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Een leuk en bovendien gratis uitje voor het hele gezin.

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen is er voor jong en oud van alles te doen op de deelnemende boerderijen. De boer geeft rondleidingen en laat zien hoe het er aan toe gaat op de boerderij en waar de koeien gemolken worden. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten als een boeren stormbaan, melkbus-heffen, skippykoe-racen en schminken. Bezoekers kunnen Campina-producten proeven en meer te weten komen over zuivel als onderdeel van gezonde voeding in combinatie met een actieve levensstijl. De deelnemende boerderijen zijn open tussen 10.00 en 16.00 uur, toegang is gratis. Meer informatie en alle deelnemende boerderijen staan vermeld op https://www.campina.nl/boerderijdagen.