Afbeelding
Foto:

Wandelen vanuit

het Nederlands Wijnbouwcentrum

GROESBEEK - Nieuw in de gemeente Berg en Dal: Wandelen vanuit het Nederlands Wijnbouwcentrum.

De lente is inmiddels begonnen en er komt weer een mooi zomerseizoen aan ideaal om samen de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving van Groesbeek te verkennen. Wandelen is erg ontspannen en een half uur per dag is ook gezond.Dit is een mooie kans om in beweging te komen en andere mensen te leren kennen.

Daarom is er vanaf begin mei vanuit het Nederlands Wijnbouwcentrum een nieuwe wandelgroep gestart onder de naam 'Naar Buiten'. De wandelingen vinden plaats op iedere donderdag ochtend en zijn gratis, gevarieerd en goed begeleid door mensen met veel passie en kennis van de mooie omgeving. Ze zijn geschikt voor iedereen met of zonder wandelervaring. Het gaat er vooral om actief en gezond bezig te zijn, samen met anderen. Onderweg zorgen wij op een mooie plek voor een kopje thee of koffie.

Om tien uur wordt verzameld in de hal van het Wijnbouwcentrum aan de Bredeweg 2 in Groesbeek en uiterlijk om twaalf uur zijn de wandelaars daar weer terug. Voor meer informatie kun je bellen naar het Nederlands Wijnbouwcentrum: 024 7111080. Of kijk op https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/naarbuiten. (Denk wel aan goede schoenen en bij warm weer voldoende water en zonnebrand.)