Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Oud-spelers MVV18 en fans

halen oude koeien uit de sloot

Foto : Peter Hendriks

MILLINGEN – Het was een reünie die er zijn mocht, de rivaliteit van toen kwam weer even terug op sportpark De Hove waar zo'n 200 MVV'18 oud-spelers en de nodige fans van hun toentertijd geliefde voetbalclub MVV'18 nog eens bij elkaar kwamen.

De Blauw-Witte tenues waren nog voor een keer uit de kast gehaald voor zover die er nog waren. Tijdens deze middag in de moderne kantine met uitzicht op het voetbalveld met tribune, werd menige oude koe uit de sloot gehaald. Zonder het samengaan van Concordia'34 en Blauw – Wit in SC Millingen zou de accommodatie nooit geworden zijn wat het nu is, liet een fan weten. "Het enige wat we eigenlijk missen is de Millingse derby waarbij altijd het hele dorp uitliep. Maar dit is eigenlijk veel beter en levensvatbaar.

De reüniemiddag werd onderbroken door niemand minder dan Voetbal International-journalist Iwan van Duren die de oud-MVV-ers toesprak. Op misschien een enkeling na steunt iedereen SC Millingen, omdat de kantine-omzet geheel voor de club is en de opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de jeugd van SC Millingen. Het was een geslaagde reünie .