Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Horster Spektakeldag werd groot spektakel

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK/DE HORST - De twintigste editie van De Horster Spektakeldag is zoals werd verwacht weer een groot spektakel geworden. Vrijdagavond beten de afgevaardigden van de 26 teams de spits af in de tent met de ' ik(k)wistut ' quiz .

Zaterdag werd er op de velden van DVSG het traditionele mixtoernooi gehouden waaraan zes herenteams en vier jeugdteams deelnamen. Zaterdagavond was de feesttent bomvol voor de 'Hoppie Dance , die enkele jaren geleden in het leven is geroepen door Erik Hopmans, wat een groot succes is gebleken. Zondag streden 26 teams op een sportieve manier tegen elkaar tijdens de diverse behendigheidspelen waarbij water niet ontbrak. Het mooie weer zorgde ervoor dat veel mensen een kijkje kwamen nemen. Naar schatting waren er inclusief de sporters ruim duizend personen aanwezig.

Na de spelen werd het veld van DVSG vrij gemaakt voor koe Bertha 20 die ergens op het veld haar flats moest laten vallen. Het veld was ingedeeld in 660 vakken. De winnaar van de 'Koe schijt je rijk ' kon 25 procent van de inleg tegemoet zien. Hierna verzamelde iedereen zich in de tent of er omheen om getuige te zijn van de dienstenveiling van mooie artikelen en diensten. De Horster Spektakeldag werd zondagavond afgesloten met een afterparty.