Afbeelding
Foto: Eigen foto

Team Ooijpolder bijna klaar!

Foto: Eigen foto

OOIJPOLDER – Op donderdag 7 juni begint Team Ooijpolder samen met bijna 5.000 enthousiaste fietsers en lopers op donderdag 7 juni aan de dertiende editie van de Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Binnen de Gemeente Berg en Dal hebben tien personen zich laten inschrijven onder de naam Team Ooijpolder. Al meerdere jaren is Team Ooijpolder, onder aanvoering van Marco Schel en Johan Looijschelder, aanwezig op dit goede doelen evenement. Alle deelnemers hebben hun eigen motivatie om deel te nemen.

Begin januari is er in de kerkdorpen binnen de gemeente zelfgemaakte erwtensoep en cupcakes verkocht. In januari is er ook bij Total Spirit in Groesbeek een zeer geslaagde Spinning Sensation georganiseerd, waarbij ook enkele wethouders en de burgemeester bij aanwezig waren. Daarnaast hebben tot nu toe bedrijven, familieleden, vrienden en bekende een donatie gedaan via de teampagina van Team Ooijpolder (https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamooijpolder2018). De donatie komt voor 100 procent ten goede aan de door KWF en Alpe d'HuZes benoemde doelen.

"Als deelnemers van Team Ooijpolder vragen wij u om ons als team te ondersteunen om te helpen om een minimaal sponsorbijdrage van 2.500 euro bij een te brengen (met het team proberen wij 10 x 2.500 = 25.000 euro op te halen)."

Team Ooijpolder durft de uitdaging aan te gaan om zich optimaal in te zetten voor dit goede doel. De voorbereiding is tot nu toe sportief zeer goed verlopen (buiten een enkele zware blessure. "Iedereen kan ons steunen via: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamooijpolder2018", aldus Angelique Verriet, Debbie van der Meulen, Geert Keukens, Jelle Hampsink, Lynn Verriet, Marco Schel, Mark Peters, Maud Keukens, Twan Peters en Wilfried van Eck.