De spelers tijdens de laatste productie (Foto: Nol de Bruin)
De spelers tijdens de laatste productie (Foto: Nol de Bruin) Foto: Nol de Bruin

Oproep audities jeugdtoneel

Foto: Nol de Bruin

GROESBEEK - Binnenkort start de voorbereiding voor een nieuwe productie van het Jeugdtoneel van Den Zuuten Ienval uit Groesbeek. Al vele jaren geeft de vereniging kinderen uit de gemeente Berg en Dal en omstreken de kans om aan de producties deel te nemen. Dat doen we door middel van audities.

"Ben je tenminste acht jaar oud, woon je in (de omgeving van) Groesbeek en lijkt het je te gek, om samen met ons, fantastische voorstellingen op de planken te brengen? Meld je dan nu aan voor onze audities en misschien schitter jij komend jaar in onze toneelproductie! Op 26 augustus vinden de audities plaats in De Sleutel aan de Bredeweg 71 in Groesbeek. Op deze dag wordt onder andere toneel gespeeld en gezongen. Het samenspelen, lef hebben en plezier in het spelen staat daarbij voorop. Wij zijn op zoek naar kinderen met durf en beleving, die het leuk vinden om voor publiek te spelen."

'Een aantal logische vragen en antwoorden over het toneel en de audities hebben we op de website geplaatst: www.denzuutenienval.nl. Voor het aanmelden voor de audities en ook voor het stellen van vragen, stuur je een email (met naam adres en leeftijd) naar: jeugdzuutenienval@gmail.com. Meld je snel aan, want op 1 juli sluit de inschrijftermijn.'