Mediawijs bij het peutercafé Leuth

LEUTH - Op 4 juni is er weer een peutercafé in het kulturhus van Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen.

Deze keer is het thema media-wijsheid, of te wel 'de digitale speeltuin voor (gast)ouders en peuters'. Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van mediawijsheid een goede start meegeven? Welke digitale vaardigheden worden er tegenwoordig gevraagd van kinderen en hoe kun je hier speels mee aan de slag gaan samen met je kind. Voor informatie, uitwisselen van ervaringen en tips van onder andere digitale prentenboeken en apps. Voor kinderen en ouders van 0 - 5 jaar.

Het peutercafé Leuth vindt plaats in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent met je kind bij het peutercafé welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten.

Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar!