(Foto: René Hendriks)
(Foto: René Hendriks)

Voorjaarsuitje KBO Beek geslaagd

BEEK- Op donderdag 24 mei vertrokken om 10.45 uur stipt, twee bussen van het vervoersbedrijf Leenders vanaf het Kulturhus aan de Baron van Voorst tot Voorststraat voor het voorjaarsuitje naar Almere.

"Er was een heerlijke lunch in buffet vorm aan het water, met alles er op en aan. Helaas werkte de temperatuur niet mee, zodat wij binnen moesten blijven. Na ons te goed hebben gedaan aan de lunch, brachten wij een bezoek aan de Yakultfabriek, waar we ons onder het genot van een kopje koffie/thee, lieten informeren over het proces en natuurlijk werd er geproefd uit de bewuste flesjes. Tijdens de rondleiding door de fabriek zagen wij de productbewerking, uiteraard van een gepaste afstand. Aan het einde van de tour kreeg iedere deelnemer een goedgevulde tas mee naar huis.

Weer terug in Beek werd het merendeel van onze leden afgezet bij hotel `t Spijker, waar de uitstapje werd afgesloten met een heerlijk driegangen diner met consumptie. Weer een geslaagd uitje van de KBO Beek.

Ook u kunt zo`n fijne uitstap meemaken, voor twintig euro bent u lid van de gezelligste seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek en geniet u van nog veel meer mooie en educatieve middagen en uitstapjes. Mail naar: tessersenior@hotmail.nl."