(Foto: Peter Hendriks)
(Foto: Peter Hendriks)

Weer speelt Streekmarkt Breedeweg parten

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK/BREEDEWEG – Het wisselende broeierig warm weer met om de haverklap een fikse regenbui heeft de Streekmarkt op het Kerkplein duidelijk parten gespeeld.

Ondanks dat bij het begin om 11.00 uur de nodige bezoekers op het Kerkplein waren, viel het bezoekersaantal over de hele dag genomen nogal tegen. Toen de band New Leaf begon te spelen met een van de organisatoren Marcel Janssen, bleef het publiek op het overdekt terras van 10 x 10 meter genieten van de goede muziek die ten door Meaple leaf ten gehore werd gebracht.

Er was een scala aan producten te verkrijgen van lokale bedrijven en bedrijven uit de directe omgeving zoals aardbeien, asperges en ijs. Ook was ruimschoots aan de inwendige mens gedacht met spareribs, Moink, paling , poffertjes, oesterzwammen, saté, hamburgers, braadworsten en frites. Verder werden er bloemen, bier, kaas, jam en olijfolie aan de man gebracht.

De standhouders hebben niet overdreven zaken gedaan, maar zij krijgen op 1 juli een herkansing. Dan wordt de tweede Streekmarkt gehouden eveneens met muziek van Meaple Leaf.