Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nieuwe winkel in winkelcentrum Malden bedtextiel, badmode en lingerie

Foto: Eigen foto

MALDEN – In het Maldense winkelcentrum worden op zaterdag 2 juni om 09.30 uur in het voormalige winkelpand van Fleuren Dierbenodigdheden twee concepten in één pand geopend.

In het pand komt Vandyck Experience Store Malden en Lingerie by Lotte. Volgens de ondernemers Remko de Vries bekend van Beddenspeciaalzaak de Vries Malden – eveneens gevestigd in het Maldense winkelcentrum – en zijn partner Lotte van Doorn zijn beide zaken een perfectie aanvulling op elkaar.

In de huidige beddenspeciaalzaak gaat men zich nog meer focussen op hun bekende expertise en advies op het gebied van slaapsystemen, waarmee ze in de hele regio een begrip zijn. Het overgrote deel van het assortiment bedtextiel verhuist om die reden naar de nieuwe winkel, zodat de collectie De Vries verder kan worden uitgebreid met bedden. Vandyck is het bekendste Nederlandse bed– en badtextiel merk, dat wereldwijd verkrijgbaar is en toonaangevend met haar uitgebreide collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, hoofdkussens maar ook in badhanddoeken, washandjes en diverse soorten badjassen. Dit werd al jaar en dag verkocht bij Beddenspeciaalzaak De Vries.

Lingerie By Lotte
Volgens Lotte van Doorn wordt hierdoor op een grote vraag vanuit de behoefte naar een goede lingeriezaak ingespeeld. Lotte is blij en trots dat ze op deze manier en onder haar eigen naam invulling hieraan kan geven. In de nieuwe zaak met totaal 120 m2 is een uitgebreide collectie lingerie en badmode te vinden van de topmerken Prima Donna, Felina, Marie Jo en voor de jonge dames het top merk Boops & Bloomers.

De eerste 50 klanten ontvangen zaterdag 2 juni bij aankoop van 100, euro een één-persoons hoeslaken naar keuze voor één euro.