Li: pater Willem Spann, re Rein Driessen
Li: pater Willem Spann, re Rein Driessen Foto: Hans Driessen

Boekpresentatie:

Ruim een eeuw voetbal in Millingen

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Zondagmiddag 27 mei werd de laatste competitie-wedstrijd van het eerste elftal gespeeld. Een wedstrijd om des keizers baard, toch kan SC Millingen 1 met 3-0 hoopvol de nacompetitie in. Voorafgaand aan deze wedstrijd werd om 13.00 uur in het clubhuis van sportpark De Hove het voetbalboek 'Ruim een eeuw voetbal in Millingen' gepresenteerd.


Pater Willem Spann OSFS is de initiatiefnemer tevens eindredacteur en heeft zondagmiddag de presentatie verzorgd van het voetbalboek. De eerste twee exemplaren waren bestemd voor een oud-Concordia en oud-MVV-er. Namens oud-Concordia ‘34 was Rein Driessen aanwezig en nam trots het eerste exemplaar in ontvangst.
Theo Arntz van oud-MVV ‘18 was niet aanwezig, zijn boek wordt nabezorgd.
Met de verkoop werd Willem Spann in het clubhuis geassisteerd door twee medewerkers van het boek:
Henrike Meij - Gipman (design) en Hans Driessen (fotoredactie). Naast financiële bijdragen is dit interessante voetbalboek tot stand gekomen door belangeloze medewerking van Millingenaren en met Millingen verbonden mensen.

Voor vijftien euro kan het boek 'Ruim een eeuw voetbal in Millingen' gekocht worden. De volgende gelegenheid om in het clubhuis het boek aan te schaffen is bij de nacompetitiewedstrijd tegen OSC zondagmiddag 3 juni. Het boek is ook vanaf circa vrijdag 1 juni te koop bij de Primera, naast AH-van den Hatert aan Heerbaan 99 in Millingen aan de Rijn.