Groepsfoto sponsors (Hans Driessen)
Groepsfoto sponsors (Hans Driessen)

Sponsordag SC Millingen/Odio

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Zaterdag 2 juni stond de sponsordag 2018 op het programma. Deze dag is georganiseerd door het sponsorteam en bedoeld voor leden van de Club van 200, Business Club sponsors en hoofdsponsors.

"Om 15.45 uur was het verzamelen op de veerstoep bij Kievits Veerdiensten om aansluitend om 16.00 uur de rondvaart te starten. Bruno en Emily voeren ons mee door het Pannerdensch Kanaal richting Arnhem onder het genot van een drankje en muziekje. Het was heerlijk toeven aan boord en iedereen genoot er zichtbaar van. Om 18.00 uur waren wij terug in Millingen en stond ons een rondleiding op Shipyard Millingen te wachten. Wij werden zeer gastvrij ontvangen door Gerd en Martijn en kregen van bedrijfsleider Bas een interessante rondleiding door een stuk nostalgie, wat gelukkig nieuw leven is ingeblazen. Het aanzicht van Millingen, waar velen al jaren tegenaan kijken als wij onderweg naar huis zijn, konden wij nu eens van binnen bekijken. Het was indrukwekkend!

Onze sponsor en topslager Kees van der Velden zorgde ervoor, dat wij nog van een heerlijke BBQ konden genieten en zo sloten wij onze gezellige activiteit af. Dit was onze eerste sponsordag en gezien de opkomst van zo’n 50 deelnemers een zeer geslaagd initiatief. Wij gaan ons best doen om er volgend jaar weer een geslaagde dag van te maken. Het sponsorteam SC Millingen/DKV Odio dankte haar sponsoren voor de steun aan en het vertrouwen in onze mooie sportverenigingen. Samen staan wij sterk", aldus Marc-Jan & Menno namens het Sponsorteam SC Millingen/Odio/