G-tennis team Groesbeek
G-tennis team Groesbeek Foto:

Goud, zilver én brons voor G-tennisteam uit Groesbeek

GROESBEEK - Het G-tennis team van Tennisvereniging Groesbeek heeft meegedaan met de Special Olympics bij ltc De IJsselweide in Gendringen. En met een zeer goed resultaat.

Op zaterdagmorgen vertrokken er twee busjes met acht spelers en zeven coaches en buddies. De spelers konden gelijk aan de bak, want er moest gelijk getennist worden. Iedere speler tennist met een buddy. Na een korte pauze van een half uurtje, moest er in de middag gelijk weer verder gespeeld worden. Moe maar voldaan, vertrokken de busjes aan het eind van de middag weer terug naar Groesbeek.

Na een goede maar korte nachtrust, vertrok het gezelschap op zondagmorgen weer richting Genderingen. Daar moest het team om 8.30 uur aanwezig zijn!

In de ochtend werden er nog poulewedstrijden gespeeld en vanaf de middag was het tijd voor de finales. Inmiddels was de temperatuur aardig opgelopen en werd het dus echt zweten voor de spelers. Na spannende finalepartijen met heel veel publiek op de tribunes (zelfs enkele supporters uit Groesbeek waren aanwezig), werden de medailles uitgereikt door de burgemeester van Gendringen onder enorm gejuich van het talrijke publiek. De Groesbeekse spelers keerden weer huiswaarts met liefst negen medailles. Een prestatie om trots op te zijn.