Afbeelding
Foto: Peter Hendriks

Sporthal Heuvelland voor een avond het decor van een James Bondset

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK – De Millingse fanfare Sint-Cecillia heeft naar aanleiding van het succes eerder in sporthal De Duffelt in Millingen ook sporthal Heuvelland in James Bond sfeer gedoopt en met succes.

Jammer dat sporthal Heuvelland maar door zo'n 200 bezoeker(ster)s werd bezocht want het was beslist de moeite waard om dit bijzondere themaconcert bij te wonen. De bezoekers kwamen op een rode loper de sporthal binnen en waren al gelijk in James Bond sfeer. Aan alles was gedacht zodat de sporthal de set leek te zijn van deze bijzondere filmhelden. Ook diverse James Bond attributen waren aanwezig die in de films ook te zien waren.

De fanfare speelde onder leiding van dirigent Dick Bolt diverse soundtracks die ze op een fantastische wijze wisten te brengen, terwijl de zangers geweldige prestaties lieten horen aan de zaal. Tijdens de muziek van fanfare Sint-Cecillia waren er op een scherm diverse scènes te zien, zodat de bezoekers zich in een echte 007-film waanden, terwijl de presentator nog de nodige achtergrond informatie gaf.

In de pauze was het de taak van de Millingse toneelvereniging 'Zeg maar Pang', die er nog een extra Bondsfeertje aan toevoegde zoals het gokken op een pokertafel van het Casino. En er werd menig kaartje omgelegd. De Golden Girl lag dood op een bed in de sporthal.

De fanfare is ruim een jaar bezig geweest om het concert voor te breiden, en wat zaterdagavond bleek met groot succes. In totaal hebben ruim 500 bezoekers genoten van het thema concert van fanfare Sint-Cecillia.