Afbeelding
Foto:

Thai Nara Nijmegen,

hèt adres voor Thaise Massage

NIJMEGEN - Rug- en/of nekklachten, stress, chronische vermoeidheid, stijve spieren, slechte doorbloeding of bent u gewoon aan ontspanning toe? Bij Thai Nara, gevestigd aan de Krekelstraat 127 (op steenworp afstand van Stadion De Goffert) te Nijmegen, bent u daarvoor aan het juiste adres.

Boek dan een combinatiemassage (dit is een combinatie van een Traditioneel Thaise Massage en een ontspanningsmassage). Tevens kunt u er terecht voor sportmassage, kruidenstempelmassage en hotstonemassage.

Duomassages (hierbij worden twee personen tegelijk gemasseerd op dezelfde massagekamer) zijn ook mogelijk, voor mensen die samen met hun zoon/dochter, partner, vriend(in) of collega een massage willen nemen. Een combinatiemassage van een uur kost 40 euro en worden enkel uitgevoerd door gediplomeerde masseuses. Op wedstrijddagen (zowel thuis als uit) van NEC gelden speciale aanbiedingen die op de website kenbaar gemaakt worden. Thai Nara is zeven dagen per week geopend van 10.00 - 22.00 uur. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt van de massagesalon. Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden via 06 26963175. Kijk voor meer informatie op www.thai-nara.nl.