Afbeelding
Foto:

Zomerfit-actie & Feest

bij Anytime Fitness

GROESBEEK - Op 2 juli vieren ze bij AF hun feest dat zij zes maanden open zijn. Tijdens deze avond is er van alles te zien en te doen. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen en krijgen een rondleiding. Bestaande leden die een nieuw lid aanbrengen kunnen beiden de maand juli gratis sporten bij een jaarlidmaatschap.

Opening van de avond - DJ D&D. Vanaf 18.30 uur wordt gestart met live muziek verzorgd door DJ D&D uit Groesbeek (Danny &Danny). Leden kunnen verzoeknummers bij hen neerleggen waarop ze kunnen trainen. Daarnaast verzorgen zij de muziek van de live workouts, welke plaatsvinden in de free weight zone van de club.

Uniek in Groesbeek – Xcore. Om 19:15 uur is er een speciale introductie van Xcore door een ambassadeur van dit concept (Radek Karbownik). Hieraan kunnen twintig mensen meedoen. Hiervoor kunnen leden en niet leden zich opgeven via groesbeek@anytimefitness.nl Op deze wijze kunnen ook niet-leden hiermee kennis maken.

Xcore ® staat voor Extreme Core, een intensieve core® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De Xcore® workout is een snelle intensieve training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van een buis die een bewegende massa granulaat bevat.

Om 20:15 uur is er tevens de introductie van de nieuwe release Power door Pascal Selbach. Onze vaste instructeur met twintig jaar ervaring in het geven van deze groepstraining! Hierbij maak je gebruik van een halter met gewichten. Het resultaat: je voelt je fitter en gaat met meer energie en kracht door het leven.

Zomerfit beloningen – verloting fiets. Na de opening van AF konden de leden meedoen aan een uitdaging om zo veel mogelijk te sporten in honderd dagen. Dit gebeurde door middel van een stempelkaart en prijzen per vijftien bezoeken. De leden die zestig stempels of meer hebben behaald dingen mee naar de hoofdprijs, de Anytime fitnessfiets! Belangrijk is het dus om aanwezig te zijn.

Anytime Fitness Groesbeek zorgt voor gezonde drankjes en hapjes. De afsluiting is om 21:30 uur.