Tennisteamtoernooi Ooij

OOIJ - Van donderdag 16 augustus tot zondag 26 augustus is er het jaarlijks terugkerende teamtoernooi op het sportpark SVO in de Ooij.

Het toernooi staat vooral bekend om zijn gezelligheid. Wat is er nu leuker dan dat je in plaats van met z’n tweetjes of viertjes na de wedstrijd, nu met z’n achten gezellig de wedstrijd kunt evalueren? Een ander kenmerk is dat je op een dag niet één maar altijd twee wedstrijden speelt. Ook speelt ieder team minstens nog een keer tegen een andere tegenstander.

En vergeet natuurlijk niet de gezellige feestavond op vrijdag 24 augustus. Meer wedstrijdbepalingen staan op www.svotennis.nl. Leeftijdencategorie zijn 18+ 40+. Speelsterkte-categorie zijn 5-6, 6-7 en 7-8. Er wordt gespeeld in dames-, heren-, en gemengd dubbel. Er kan ingeschreven worden per team, een team bestaat uit vier personen. Er kan gebruik gemaakt worden van een vijfde speler.

Voor meer informatie: S.V.O. Tennis Commissie Teamtoernooi, Imke Nissen, Rietlanden 38, Ooij; 06 52305212. De inschrijving sluit op 6 augustus. Inschrijven kan via www.svotennis.nl.