(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Rabobank verrast KBO Groesbeek centrum De Horst

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Voordat de muziekmiddag 'Muzikaal Theater aan Huis' begon in cultureel centrum De Mallemolen, vroeg Angelien Cloosterman namens de Rabobank Nijmegen het woord.

Zij deelde meer dat de regio Rabobank ten behoeve cvan de campagne Rabo Club Kas in totaal 100.000 euro ter beschikking heeft gesteld waarvan in totaal 177 organisaties en verenigingen kunnen gaan profiteren, aldus Angelien. Zij vond het een hele eer om aan de secretaris van KBO Groesbeek De Horst de heer Martien Leusink een cheque te mogen overhandigen van 816,79 euro. Waarna er een spontaan applaus ontstond.

De heer Leusink was namens de KBO blij met deze flinke financiële geste van de Rabobank. Het bestuur had al een idee wat het met het mooie bedrag gaat doen. Het wordt waarschijnlijk een busreis voor mensen die zich in een rolstoel en dergelijke moeten voortbewegen. Daarvoor is een bus nodig met een lift. "Dat kunnen we normaal niet betalen. Daarom gaan we een keer met die mensen die immobiel zijn op reis", aldus een zichtbare blijde secretaris Martien Leusink.