Straten/wijkentoernooi

bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN - Tennisvereniging PIT in Millingen presenteert vrijdagavond 6 en zaterdag 7 juli het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen aan de Rijn.

Zowel leden, individuele tennissers/sters als gecombineerd met mensen, die het tennis eens willen proberen en niet-leden, hebben nu de kans om met een team uit de straat of wijk tegen elkaar te tennissen.Ook mensen of teams van buiten Millingen kunnen zich inschrijven en lekker meedoen. Tennisballen en tennisbanen worden door PIT beschikbaar gesteld. De inleg van vijf euro per persoon gaat dit jaar naar een goed doel in Millingen aan de Rijn, de opbrengst van de kantine komt ten gunste van PIT.

Men kan zich als straat of wijk uit Millingen of omgeving inschrijven met een team, waarbij ook spelers in een team zitten, die niet wekelijks spelen, maar wel een keer met de bewoners van hun straat/wijk bewoners het tennis willen uitproberen. Het gaat om het plezier, tennis en het goede doel. De hoofdregel is, dat men in de straat / wijk moet wonen van het team, waar men bij deelneemt. Uitzonderingen zijn bespreekbaar.

Vrijdagavond 6 juli is Jesse van Deelen aanwezig en hij geeft dan een Bootcamp. Deze Bootcamp zal plaatsvinden in de directe omgeving van het PIT-terrein. Zaterdagmiddag 7 juli wordt het tennistoernooi afgesloten. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Podotherapie René Driessen. Als je mee wilt doen, geef je snel of als team op! Informatie: Alex Janssen, 06 10434247. Organisatie straten- en wijkentoernooi PIT: Alex Janssen, Jesse van Deelen, Loek Huisman.