Parochie Groesbeek

Opgeven van intenties: In verband met de dag waarop de weekbladen in ons dorp verspreid worden, is het tijdstip voor het aanleveren van kopij aan de redactie van de weekbladen ook aangepast. Het verzoek is om voortaan uw misintenties 12 dagen voor verschijnen van de krant in te leveren vóór maandag 12.00 uur bij ons Pastorie, Parochie centrum).

Overleden: Gertruda Maria Catharina van Kempen-Giesbers; Maria Cecilia Rademaker-Dezentjé; Adriana Catharina Petronella Janssen-Jochoms; Johannes Hendrikus Gerrits

VIERINGEN H.H. Cosmas en Damianus

Zaterdag 7 juli 19.00 uur H. Mis met samenzang

Misintenties: Pastoor Baars i.v.m. sterfdag; Jan Janssen van de Mooksebaan, overleden ouders Janssen-Janssen, Overleden ouders Lieffers-Klaassen en zonen Gerrit en Toon, Albert Rutten en Raden Soekinem Rutten de echtg, José, Paul en Waldie Rutten en Mike van Vugt.

Zondag 8 juli 10.00 uur H. Mis m.m.v. KK. St. Caecilia

Misintenties: Pastoor Gerrits i.v.m. sterfdag; Gerardus de Bruijn vw sterfdag en Maria de Bruijn-Vullings de echtgenote.

VIERINGEN St. Antonius Breedeweg

Woensdag 4 juli 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Zondag 8 juli. 14e zondag door het jaar.

09.30 uur. Eucharistieviering m.m.v. Kerkkoor Horst-Sion-Breedeweg.

Intentie: Voor de verjaardag van pastor Gerard Thuring; Leny Hermsen-Kersten, de overleden ouders Kersten-van der Zanden en de overleden ouders Hermsen-Peters en hun zoon Wim.

Woensdag 11 juli. 19.00 uur, Eucharistieviering.

Intentie: voor vrede in de wereld en het welzijn van de parochianen.

Opgeven van intenties: op zondag en woensdag voor en na de Eucharistieviering of een enveloppe in de bus Sint Antoniusweg 2 met vermelding: Misintentie Breedeweg; naam en telefoonnr. afzender vermelden.