Afbeelding
Foto:

Taxatiedag Schatgraven

in de Stevenskerk Nijmegen

NIJMEGEN - Ook dit jaar komt het team van Schatgraven, het populaire tv-programma van Omroep Gelderland, weer op bijzondere Gelderse locaties. De eerste taxatiedag van het nieuwe seizoen is op zondag 8 juli in de Stevenskerk in Nijmegen.

U kunt die dag gratis uw voorwerpen laten beoordelen door één van de deskundige taxateurs. Samen met presentator Peter van den Hout worden er ieder jaar weer mooie ontdekkingen gedaan. Bezoekers komen informatie te weten over de herkomst van een voorwerp, hoe oud het is en wie het heeft gemaakt. Wie weet welke schatten er dit seizoen opduiken tussen schilderijen, kleurig speelgoed, breekbaar aardewerk en exotische snuisterijen?

Het team van taxateurs is een hechte ploeg, die al jaren meewerkt aan Schatgraven. Hun deskundigheid staat buiten kijf. Stuk voor stuk hebben ze een passie voor hun vakgebied en dat zie je terug op televisie. Er zijn deskundigen op het gebied van: poppenhuizen en speelgoed, textilia; boeken en grafiek; schilderijen; porselein en aardewerk; klokken; goud- en zilverwerk.

Taxatiedag Schatgraven

Entree vanaf 10.00 uur. De taxaties vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur. Er wordt gewerkt met nummertjes. Dus wie het eerst komt, is het eerst aan de beurt. Iedereen die om 16.00 uur binnen is en een nummertje heeft, wordt zeker geholpen. Schatgraven wordt van 12 augustus - 7 oktober uitgezonden bij Omroep Gelderland, op zondag om 17.35 uur (daarna ieder uur herhaald).