Ooij Op Stelten

OOIJ - Ooij Op Stelten, Spar Barbecue en Zomerfeest op het plein. Met feestdj Mike zondag 8 juli vanaf 13.00 uur op het Reinier van Ooiplein. En Sparbarbecue en de open Ooijse curlingkampioenschappen.

Voor iedereen aantrekkelijk, activiteit op het plein en tevens genieten van een heerlijke barbecue en feest op het plein. Deelnemen aan Curling betekent niet dat je ook mee moet doen aan de barbecue, dit staat los van elkaar, wel is het mogelijk om als je honger krijgt een hamburger of iets dergelijks te kopen.

Voor kinderen staat er onder andere een stormbaan waar ze zich op kunnen vermaken, met mooi weer het waterbad, en een luchtkussen voor de kleintjes.Inschrijven kan met een team van vijf personen kosten vijf euro per persoon maximaal 25 euro per team; grotendeels wordt dit gebruikt voor prijzengeld. Inschrijven kan op het plein zondag 8 juli tot 14.00 uur; 14.30 uur beginnen de wedstrijden; vanaf 13.00 uur kan er op de baan geoefend worden. C.V. De Deurzakkers heet allen welkom.

Tijdens de loterij op de onlangs gehouden rommelmarkt van De Deurzakkers zijn de prijzen gevallen op de volgende nummers: 1e prijs nr. 305, 2e prijs nr. 330, 3e prijs nr. 628, 4e prijs nr. 340. Prijzen zijn af te halen bij Spar Ooij.