Afbeelding
Foto:

Kringloop bezet op jaarmarkt

grasveld Kerkstraat en Dorpsplein

GROESBEEK - Voor de eerste maal doet Kringloop Groesbeek mee aan de traditionele jaarmarkt, die op dinsdag 24 juli in het centrum van Groesbeek gehouden wordt.

Op het grasveld langs de Kerkstraat wordt hoofdzakelijk een kleedjesmarkt (vrijmarkt) gehouden, zodat de kinderen hun spaarpot kunnen spekken. Men dient zich wel van te voren aan te melden bij Andre Brouwer van Kringloop Groesbeek via 06 11199935. Kringloop zelf zal flink uit gaan pakken met boeken en speelgoed en heeft diverse kramen gereserveerd voor hobbyisten, verenigingen en dergelijke, die hun hobby willen delen met het publiek en verenigingen kunnen zich profileren. Ook hiervoor dient men contact op te nemen met Andre Brouwer van Kringloop Groesbeek.

André Brouwer en Sjaak Thijssen zullen er alles aan doen om zowel de Kerkstraat alsmede de doorsteek naar het Dorpsplein en het Dorpsplein zelf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoekers. De jaarmarkt wordt gehouden op de Dorpsstraat met een doorsteek door winkelcentrum Bellevue en de Pannenstraat en daar komt dit jaar de Kerkstraat en Dorpsplein bij.

Het Marktterrein is gereserveerd voor Muziek Express. Kringloop Groesbeek is naarstig op zoek naar vrijwilligers. In de zes jaar dat Kringloop Groesbeek bestaat (één jaar bij Hofmans en de afgelopen vijf jaar aan de Industrieweg) is zo'n enorm succes dat de dertig vrijwilliger(ster)s het werk niet meer aan kunnen. Diegene die interesse hebben, kunnen eveneens contact opnemen met André Brouwer. De Kringloop Groesbeek is geopend op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.