uitreiken cheque aan KVW Groesbeek
uitreiken cheque aan KVW Groesbeek Foto: Studio38C

Clubs ontvangen

bijdrage voor de kas

Foto: Studio38C

BERG EN DAL - En de winnaars zijnā€¦ 177 clubs uit het Rijk van Nijmegen! Rabobank Rijk van Nijmegen verdeelde liefst 100.000 euro onder de verenigingen en stichtingen die meededen aan de Rabobank Clubkas Campagne.

De leden van Rabobank Rijk van Nijmegen konden in mei maximaal vijf stemmen uitbrengen op clubs die zij een warm hart toedragen. In totaal brachten 4.965 leden van de bank hun stem uit. Iedere stem was 4,23 euro waard.

Zonnebloem Nijmegen kreeg de meeste stemmen. Uit handen van Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen, ontvingen zij een cheque ter waarde van 3.080,96 euro. De bijdrage wordt besteed aan een muzikaal uitje voor de gasten ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem afdeling Regio Nijmegen.

In de gemeente Berg en Dal kreeg Stichting Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek de meeste stemmen. Onlangs ontvingen zij een cheque ter waarde van 2.585,81 euro. KVW Groesbeek bestaat dit jaar 50 jaar. Met de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne willen ze dit jaar extra uitpakken en onder andere een mascotte ontwerpen. De volledige stemuitslag staat op www.rabobank.nl/rijkvannijmegen.