Afbeelding
Foto:

Bij Aldi in Millingen

dagelijks heerlijk verse broodjes

MILLINGEN – Het Aldi-filiaal aan de Heerbaan 158 in Millingen aan de Rijn ondergaat een kleine verbouwing, zodat klanten elk dag kunnen gaan genieten van versgebakken brood en broodjes.

Het filiaal sluit op maandag 23 juli om op de donderdagochtend erna om 8.00 uur weer de deuren te openen onder het genot van de heerlijke geur van versgebakken brood. Voorbijgaand winkelend publiek zal de geur onmiskenbaar herkennen. Filiaalleider Bart van Goor ziet uit naar de aanvulling in het assortiment: "Met trots zie ik uit naar de bakstraat in onze winkel. Klanten kunnen elke dag verse broodjes halen: van kaiserbroodjes, croissants, appelflappen en donuts tot vers stokbrood. Iedereen is van harte welkom."

Speciale actie

Om de komst van de verse broodjes feestelijk te ondersteunen is er een speciale actie. In de week voor opening worden er huis-aan-huis flyers verspreid met een sticker: vijf verse broodjes of gesuikerde donuts voor één euro. Ook worden deze stickers twee weken vooraf uitgedeeld in de winkel. Deze actie geldt in Millingen aan de Rijn én is ook geldig in Groesbeek van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli.

De openingstijden in Millingen aan de Rijn: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

De openingstijden in Groesbeek (Spoorlaan 3): maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.