Bosbesjes 4-daagse lopers (Foto: Sjaak Pouwels)
Bosbesjes 4-daagse lopers (Foto: Sjaak Pouwels)

Ruim veertig Bosbesjesleden halen eindstreep Nijmeegse 4-daagse

Foto: Sjaak Pouwels

GROESBEEK - WSV De Bosbesjes stond tijdens de Nijmeegse 4-daagse weer alle dagen langs de route met de eigen rustpostverzorging. Hiervan wordt jaarlijks door vele Groesbekers, maar vooral eigen leden dankbaar gebruik gemaakt om even bij te tanken.

Het was dit jaar een zeer warme en bovenal zonnige vierdaagse voor iedereen. Dan komt een rustverzorging goed uit, vooral op de laatste dag, want dan worden de leden extra in het zonnetje gezet met felicitaties en gladiolen als beloning. Ook de Groesbeekse bosbeslikeur wordt dan niet vergeten. Dit jaar hebben ruim veertig leden de vierdaagse succesvol uitgelopen.

Zaterdag was er nog een receptie voor alle Bosbesjesleden en aanhang, die hebben meegelopen en geholpen. Van de leden waren er dit jaar vijf die voor de tiende keer hebben deelgenomen: Jan Nillessen, Jan Hopman, Harry Liebers, Jarno Hijmans en René de Bruin. Zij werden nog eens extra beloond met een grote bos vierdaagsebloemen. Na een gezellig samenzijn en de nodige versnaperingen kreeg men na afloop nog het jubileumboek over 25 jaar Bosbesjestocht mee naar huis. Het was weer een geslaagde vierdaagse. Dank was er aan alle medewerkers die de rustverzorging dit jaar hebben geregeld.