Wegens succes opnieuw:

cursus 'Koken voor mannen 60+'

LEUTH - Wegens een succesvolle eerste en tweede serie wordt in het kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a vanaf 3 september een derde beginners-kookcursus voor mannen van ‘rondom 60 jaar’ uit de polder georganiseerd.

Onder leiding van een goede kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf, en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie.

Deze cursus beslaat twee keer vijf bijeenkomsten, en vindt in overleg tweewekelijks plaats op de maandag in het kulturhus Leuth van 17.00 tot 19.45 uur. De eerste les is op 3 september. Het project 'Gezond in Berg en Dal' verstrekt subsidie hiervoor, deelnemers betalen in 2018 slechts de kosten van de etensboodschappen. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus Leuth en het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Heeft u interesse? Meldt u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 27 augustus bij rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met Rene Verheijen: 06 49881095, of e-mailen naar bovenstaand emailadres.