Afbeelding

Inlooptraining Switch

voor basisschoolkinderen

Foto: Arrianne Kersten

MILLINGEN - Het begint al een traditie te worden, de inlooptraining van volleybalvereniging Switch '87 net na de zomervakantie.

Ook dit jaar organiseert organiseert Switch weer een inlooptraining en wel op maandag 20 augustus voor alle kinderen van Millingen, Kekerdom en Leuth. Als je eens wilt uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Switch, ben je welkom in sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn. Groep 2, 3 & 4 van 15.30-16.30 uur; groep 5 & 6 van 16.30-17.30 uur; groep 7 & 8 van 17.30-18.30 uur.

Professionele trainer Niek Latuhihin zal samen met een aantal assistent-trainers een leuke inlooptraining verzorgen. Dit zal een open, speelse training zijn om het seizoen te openen en op een gezellige, sportieve manier kennis te maken met volleybal. Deelname is gratis en verplicht tot niets. Neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Vooraf even aanmelden is wel even handig. Dan weet Niek hoeveel enthousiaste kinderen er ongeveer komen. Voor aanmelding en/of vragen, stuur een mailtje naar corelsboer@xs4all.nl (of bel 0481 354984).