Afbeelding
Foto:

Goed nieuws voor senioren die willen verhuizen

GROESBEEK - Het wordt voor senioren makkelijker om een hypotheek af te sluiten als ze naar een ander koophuis verhuizen. Vanaf juni 2018 zijn de voorwaarden van hypotheken mét en zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimd. Ben jij ouder dan 57 en wil je graag een ander huis kopen? Kom dan langs bij onze SNS Winkel in Groesbeek voor meer informatie.

Wat verandert er? In de oude situatie moesten we voornamelijk uitgaan van je inkomen. Kon je op basis van je inkomen de lasten niet betalen, dan kreeg je geen hypotheek. In de nieuwe situatie is het mogelijk om meer specifiek naar je totale situatie te kijken. We mogen nu bijvoorbeeld uitgaan van je maandlasten mits je deze voor langere tijd kunt betalen. Gunstig dus voor de meeste AOW'ers. Kom langs dan leggen we het uit en kijken we of je toch in aanmerking komt.

Voor wie interessant? Je hebt nu een hypotheek. Je krijgt nu of over maximaal 10 jaar AOW. Je wilt je rente voor langere tijd vastzetten. Wil je weten of deze ruimere regeling ook voor jou voordelig is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Kom langs in onze winkel of bel ons op 030 6333000.