Afbeelding
Foto:

Schoenmakerij Groesbeek,

werk in uitvoering!

GROESBEEK - De schoenmakerij en sleutelservice midden in het centrum van Groesbeek gaat verbouwen, na jaren van voorbereidingen onderhandelingen en steeds gewijzigde plannen van de pandeigenaren.

Vanaf 30 augustus (dat is de donderdag voor de Groesbeekse kermis), gaat de aannemer beginnen met intern heel veel aanpassingen te verrichten bij de schoenmakerij. Dit alles om de klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. In eerste instantie zal de werkplaats vergroot worden, waarna vanaf 11 september fase twee van start zal gaan, (dat is dan de maandag na de Groesbeekse kermisweek). Dan zullen de steigers verschijnen bij en rondom de schoenmakerij en sleutelservice, hartje Groesbeek.

In deze tweede fase krijgen de panden van De Locomotief, Bakker Bart en Schoenmakerij Groesbeek een flinke uitbreiding aan de voorzijde, met geheel nieuwe frontaanzichten, aangepast aan de eisen van de tijd.

De planning is dat het grootste gedeelte van de werkzaamheden eind oktober klaar zijn en dat Groesbeek centrum er weer een stuk(je) mooier op geworden is.

"De bouwperiode tussen donderdag 30 augustus en woensdag 12 september is de schoenmakerij gesloten (traditiegetrouw in de kermisweek, dit jaar echter enkele dagen langer). Vanaf woensdag 12 september staan de schoenmakers weer klaar om u van dienst te zijn. In de periode waarin de schoenmakerij 'in de steigers staat' wordt er gewoon doorgewerkt door de schoenmakers en bent u zoals altijd welkom van dinsdag tot en met zaterdag. We houden u de komende weken verder op de hoogte over de ontwikkelingen bij de schoenmakerij en sleutelservice in het hartje Groesbeek."

Vanaf nu is er volop verbouwingskorting op heel veel artikelen om zoveel mogelijk ruimte te maken voor de geplande verbouwing maar natuurlijk ook om schoon schip te maken voor de nieuwe collecties tassen, koffers, riemen en lederwaren welke direct na de realisatie van de uitbreiding zullen binnenkomen.

Kortingspercentages variƫren tussen de 20 en 50 procent op heel veel koffers, tassen, boodschappenwagentjes, lederwaren, reistassen et cetera.

Tevens gaat Schoenmakerij Groesbeek met ingang van 20 augustus een nieuwe samenwerking aan met een andere stomerij en om dat te vieren zullen er de laatste maanden van het jaar diverse acties gaan lopen. De schoenmakers van schoenmakerij Groesbeek hebben er zin in en vinden het fijn dat ook zij een steentje bij kunnen dragen aan het nog mooier maken van Groesbeek-centrum.