Snuffelmarkt in Millingen

MILLINGEN - Op 2 september is de snuffelmarkt, georganiseerd door fanfarekorps Ons Genoegen, voor de elfde keer op het buitenterrein van het verenigingsgebouw.

"Op dit moment zijn er al tientallen kramen bezet, maar we kunnen er altijd nog wel een paar bij gebruiken. De grote verscheidenheid aan kramen komt de sfeer zeker ten goede. Voor Elk wat Wils zullen we maar zeggen. Zo zijn er nu naast de bekende rommelmarkt kramen ook diverse kramen met kleding, boek en plaat en zelf gemaakte artikelen. Enfin, te veel om op te noemen."

Daarnaast zullen er ook oude ambachten te bewonderen zijn, om gezamenlijk met de beoefenaar terug te kijken hoe het vroeger was. "Ook kunt u een gokje wagen aan ons Rad van Fortuin, er zijn veel prijzen beschikbaar zijn gesteld door de Millingse Ondernemers. Wij zijn hen hiervoor dank verschuldigd.

Muzikaal zal eigentijdse muziek te beluisteren zijn, zodat het vertoeven op ons terras alleen maar aangenamer wordt. Dit alles onder het genot van een betaalbaar hapje en drankje of koffie met gebak. Kom op 2 september naar het Ons Genoegenpad 4, (Steense Gemeente). Vanaf 10.00 uur heten wij u graag welkom en wij sluiten om 16.00 uur. Aanmelden voor een kraam kan nog steeds: bel 06 23856270 en Cees Broens geeft u alle informatie of mail naar snuffelmarktmillingen@gmail.com."