Afbeelding
Foto:

Bijzondere filmlezing en

meditatieworkshop in Babylon

BERG EN DAL - Op zondag 2 september vertoont stichting Share Nederland in huiskamerrestaurant Babylon (op terrein van de voormalige Vijverhof) in Berg en Dal een lezing van de Britse esotericus Benjamin Creme, met als titel 'De mensheid op een keerpunt'.

Hierin legt Creme de oorzaken van de huidige chaos in de wereld uit. Ook beschrijft hij een eenvoudige oplossing voor de wereldproblemen: een nieuw economisch systeem, dat in plaats van op hebzucht en concurrentie, gebaseerd is op rechtvaardigheid en mondiaal samen delen. Daarnaast vertelt hij over de hulp die de mensheid krijgt van mensen die heel ver geƫvolueerd zijn, de Meesters van Wijsheid.

De week erop, op 9 september is er een workshop Transmissiemeditatie. Hierbij werken de deelnemers aan de groepsmeditatie samen met de Meesters, die energieƫn doorsturen. Door de meditatie ben je dienstbaar aan de wereld maar tegelijk helpt het je persoonlijke groei.

De filmlezing en workshop beginnen beide om 14.00 uur. Leden van Share Nederland geven een korte inleiding en beantwoorden na afloop vragen. Toegang: vrijwillige bijdrage. Adres: Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Meer info: www.sharenl.org.