Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

Leden KBO Beek genoten

in klein Costa Rica

Foto: René Hendriks

BEEK - Leden KBO Beek hebben genoten in klein Costa Rica. Vertrokken werd er donderdag 9 augustus met vervoersbedrijf Leenders om 13.00 uur naar Klein Costa Rica in Someren.

Een vakantiemiddag die de KBO Beek al jaren organiseert voor leden, die er in de zomer niet uit kunnen, maar natuurlijk ook voor alle andere leden. "Ontvangen werden wij met een kopje koffie/ thee met gebak, waarna wij in groepen met een gids, de overdekte tropische vlindertuin gingen ontdekken, wij genoten van de vlinders, die voor je ogen uit de cocon kwamen, andere dieren, zoals wandelende takken, schildpadden, in de tropische vijver zagen wij de vele vissen van groot tot klein. Via een touwloopbrug liepen wij naar de top van de tropen, waar zich bijzondere bomen bevonden en we probeerden de beesten die zich daar schuil hielden te ontdekken."
Ook de bijzondere schelpencollectie was zeker ook de moeite waard om met aandacht te bekijken. "Nadat wij van de rondleiding genoten hadden, was er nog even de tijd om zelf wat rond te kijken. Rond 17.00 uur werd er weer richting Beek gegaan, al onze indrukken meenemend, een bijzonder geslaagde middag. Voor onze leden van deze uitstap die zich daar voor opgegeven hadden viel er nog te genieten van een driegangen diner en een consumptie in Hotel Spijker."

"Natuurlijk wilt u ook wel zo`n uitstapje meemaken, de KBO Beek maakt dat voor u mogelijk, voor 20 euro per kalenderjaar bent u een van de reizigers", aldus Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek.