Dankzij Coop Supermarkten Groesbeek gratis naar Nationaal park De Hoge Veluwe

GROESBEEK – Dat er ook na de zomer genoeg redenen zijn om lekker naar buiten te gaan, bewijst Coop met de nieuwe spaaractie.

Van 3 september tot en met 28 oktober kunnen klanten van Coop aan de Bats en aan de Pannenstraat in Groesbeek sparen voor een gratis tweede toegangskaartje voor het Nationaal park De Hoge Veluwe. Het park van 5.400 hectare groot bestaat uit loof- , naald– en gemengde bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. In het park zijn talloze dieren zoals edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen.

Lisette Harleman van Coop Pannenstraat: "Bij Coop stimuleren we op verschillende manieren een gezonde levensstijl. Ook met de nieuwe spaaractie 'Met Coop naar buiten' brengen we onze klanten in beweging. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen.

Dankzij de spaaractie trekken klanten er met het hele gezin voordelig op uit." Tijdens de actieperiode ontvangen de klanten bij elke 5,00 euro aan boodschappen één spaarzegel. Een volle kaart (12 zegels) is goed voor een voucher. Deze vocher kan tot en met 31 december verzilverd worden voor een gratis tweede dagkaart van het park op www.hogeveluwe.nl/coop. Gedurende de looptijd van de actie kunnen kinderen bij Coop aan De Bats en de Pannenstraat acht weken lang leuke dierenstickers verzamelen. Roeland Peters (Coop De Bats): "Er zijn acht gratis stickers met afbeeldingen van 'The Big 8 'van de Hoge Veluwe beschikbaar, die kinderen op een mooie poster kunnen plakken. Elke week is er een nieuwe sticker verkrijgbaar aan de kassa en service balie", aldus Peters.