Afbeelding
Foto:

Speciaal programma op Groesbeekse kermis

GROESBEEK – Naast de spectaculaire aanbiedingen van de kermisexploitanten die met hun kermisattracties naar Groesbeek komen is er een special kermisprogramma opgesteld. Zo wordt de Groesbeekse kermis zaterdagmiddag 1 september geopend met een prikkelarme kermis tot 18.00 uur. Hierbij zal een schminkartiest en de bekende clown ' Desalles ' bij aanwezig zijn.


Zondag 2 september zal fanfare Wilhelmina traditioneel een kermis familie concert verzorgen in de autoscooter van Raymond Saedt.
Maandag 3 september zal er vanaf 17.00 tot 19.00 uur een bekend filmfiguur een optreden verzorgen op het kermisterrein. De naam wordt nog even geheim gehouden.
Dinsdag 4 september wordt er vanaf 18.30 uur tot 22.30 uur op een podiumwagen voor het gemeentehuis aan de Dorpsstraat een muziekfancyfair gehouden, waaraan diverse Groesbeekse artiesten en groepen hun medewerking zullen verlenen.
Woensdag 5 september -de laatste avond van de Groesbeekse kermis- vindt om 19.00 uur de trekking plaats van de winnaars van de ballonvaart. In totaal zijn er drie waardebonnen om met twee personen in een luchtballon op te gaan stijgen vanuit Groesbeek. De in totaal zes gelukkigen kunnen als het weer het toelaat op zaterdag 8 september Berg en Dal rond 19.00 uur vanaf een tot nog toe onbekende locatie in Groesbeek de lucht in gaan om vervolgens vanuit grote hoogte Berg en Dal en omgeving te kunnen bekijken. De winnaars moeten wel bij de trekking aanwezig zijn en zij moeten zich kunnen legitimeren.