Groots kermisprogramma in

feesttent en café bij café Hopmans

GROESBEEK/DE HORST – De kermistent komt dit jaar te staan naast café Hopmans aan De Hoge Horst in Groesbeek. Ook dit jaar is er een speciaal kermisprogramma in zowel de kermistent als in het naastgelegen café van Hopmans.

De kermis in de feesttent wordt zaterdagavond geopend met de onderhand traditionele Hoppie Dance, waarbij 'Hoppie loves the 90's' met DJ Rob Toonen medewerking aan zal verlenen, evenals Bas Sieppie – Oblivian Inner Impact met Barry King. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt acht euro; aan de kassa op die avond twaalf euro.
Zondagavond vanaf 20.00 uur speelt in de feesttent de bekende band Millstreet (entree acht euro). Maandag 3 september speelt vanaf 11.00 uur de kermisband Summerland in de feesttent (entree acht euro); vanaf 12.00 uur in het café feestdj Mark de boel op z'n kop zal zetten.

Dinsdag 4 september wordt er in de feesttent van 14.00 tot 17.00 uur een 'alderwetse' matinee gehouden met muziek van duo Sunday (entree geheel gratis). 's Avonds speelt vanaf 20.00 uur Summerland. Woensdag wordt de kermis op De Horst afgesloten vanaf 20.00 uur met de band Millstreet (entree acht euro). Voor de echte kermisvierders is er bij café Hopmans een kermis passe-partout verkrijgbaar voor 28 euro, waarbij men alle avonden vrij entree heeft in de feesttent.