Euregio Vrijheidswandeling

GROESBEEK - De Euregio Vrijheidswandeling is een wandeling voor iedereen die wandelen leuk vindt door de mooie grensstreek van Nederland en Duitsland met een gratis bezoek aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum.

Meer info staat op www.wandeleninvrijheid.nl.

Najaarsrommelmarkt fanfare Wilhelmina

GROESBEEK - Na lang zoeken hebben we een nieuwe mooie locatie gevonden voor onze rommelmarkt. De markt vindt plaats bij Wijngaard De Plack aan de Ketelstraat 36 in Groesbeek.

Onze vrijwilligers ontvangen u graag op zondag 14 oktober van 10.00-15.00 uur. Het kijkgeld bedraagt twee euro per persoon, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Verdere info staat op www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

Bingo bij Odio

MILLINGEN - Zondag 9 september houdt het werkcomité van Odio een bingo-avond in het clubgebouw op sportpark De Hove, Heerbaan 67 in Millingen aan de Rijn.

Het prijzenpakket van deze avond is 1.070 euro bestaande uit geldprijzen. De hoofdprijs van deze avond is 230 euro en er zijn twee bonusronden met een eerste prijs van 50 euro. Voor iedereen is er een gratis kopje koffie of thee. De aanvang is om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur.