Zilveren bruidspaar met alle gasten. (foto: Marcel Krijgsman)
Zilveren bruidspaar met alle gasten. (foto: Marcel Krijgsman) Marcel Krijgsman (fotograaf)

Surprise voor zilveren bruidspaar

MILLINGEN - Op 19 mei waren Nicole en Marcel Polman uit Millingen aan de Rijn 25 jaar getrouwd en zij besloten om dit in hun eigen kleine familie kring te vieren. Wat zij niet wisten was dat in het diepste geheim door familie en vrienden een 'Surprise Party' werd georganiseerd.

Maanden van zwijgen ging hieraan vooraf, afgelopen zaterdag 25 augustus was het dan zover. Niets vermoedend gingen zij rond het middaguur met twee vrienden uit eten. Toen zij van huis weg waren vond er rond hun huis een complete metamorfose plaats. Er was van te voren door het feestcomité een draaiboek gemaakt en ieder wist wat hij of zij moest doen. Er werden partytenten opgezet, een dansvloer gelegd, een bar geplaatst en de nodige feestelijke versiering aangebracht en de vlag werd gehesen. Om 16:00 uur kwamen zij niets vermoedend thuis en stonden honderd gasten hen op te wachten en werden zij luidkeels toegezongen.

Nicole en Marcel waren zeer verrast en zichtbaar ontroerd. Het werd een onvergetelijke middag en avond met gezellige muziek die tot in de kleine uurtjes duurde.