(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Het feest in De Meent...

GROESBEEK – Het Trefpunt van verzorgingshuis De Meent zat dinsdagmiddag vol, vol met ruim honderd bejaarde feestvierders ter gelegenheid van 20 jaar de Nieuwe Meent. Samen met de ZZG zorggroep en de vrijwilligers van 't Trefpunt in De Meent was er een feest op touw gezet.

De ruim honderd gasten waaronder 25 demente ouderen die ook in De Meent verblijven werden bij binnenkomst verwelkomt met koffie/thee en gebak. Ook voor de muzikale omlijsting was die middag gezorgd. De gasten konden genieten van de muziek van Theo Peters die zijn speciale Groesbeekse nummers live ten gehore bracht. Ook de accordeonmuziek van Bert Eikhout ging erin als koek en Willie Claus kreeg ook de handen op elkaar van zijn typisch Groesbeekse nummers.

Het was gezelligheid troef met een hapje en een drankje waardoor er tussendoor zelfs gedanst kon worden. De middag werd afgesloten met voor ieder een bakje frites, een kroket en een ijsje na. Hierna ging iedereen tevreden naar hun kamer of huiswaarts. Ook Gerda Hubbers – Nienhaus van 't Trefpunt was bijzonder tevreden over wat zij de bewoners en de gasten samen met het ZZG heeft kunnen aanbieden. Het Trefpunt kan sinds april op eigen benen staan dankzij het goede beleid en dankzij de vele vrijwilliger(ster)s die 't Trefpunt rijk is, aldus Gerda Hubbers – Nienhuis. Namens het gemeentebestuur van Berg en Dal was wethouder Irma van de Scheur aanwezig.