KNA-rommelmarkt

BEEK - Zondag 23 september verzorgt harmonie KNA Beek weer de jaarlijkse KNA-rommelmarkt. De markt is geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Entree een euro; kinderen gratis.

In de grote zaal en de foyer van het Kulturhus Beek, treft de bezoeker vele uiteenlopende kramen aan. Mooie curiosa uit grootmoeders tijd, huishoudelijke artikelen, servies, (strip)boeken, lp’s, cd’s, klein-meubelen en vele verrassende en opwindende zaken uit de vele zolderopruimingen, die de inwoners van Beek in het afgelopen jaar weer verzameld hebben.

Op het gezellige binnenterras kan men even rustig bijkomen van de vele indrukken die men heeft opgedaan. Met een kopje koffie en zelfgebakken taart, zoals van KNA gewend! De opbrengst van de rommelmarkt komt weer geheel ten goede aan de jeugdige muzikanten in opleiding bij harmonie KNA Beek.

Begin 2018 heeft Harmonie KNA een donatie van 2.500,- van de Rabobank Rijk van Nijmegen mogen ontvangen. Mede door deze bijdrage hebben wij in de zomer van 2018 drie nieuwe muziekinstrumenten kunnen aanschaffen voor harmonie- en jeugdorkest, waarvoor de Rabobank is bedankt.